Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Ünnepel az életreform klub 2002. 09. 11.


Tizenöt éves fennállását ünnepli idén az egészséges táplálkozást és életmódot népszerűsítő szolnoki Ellen Gould White Életreform Klub.

Mint Czakó László klubvezető lapunknak elmondta, 1987 óta a helyi művelődési központban heti rendszerességgel megtartott programok több ezer résztvevőjéhez jutott el az egészség üzenete. Az eltelt évek alatt sokan megtapasztalták, hogy az egészségi állapotot döntően befolyásolja az életmód, ám még korántsem mindenki értette meg ennek fontosságát.

A klubban Fekete István tananyaga alapján sikeres főzőtanfolyamokat tartottak, kirándulásokat és úgynevezett stressztanfolyamot szerveztek, s a gyakorlatban tapasztalható volt ezek közösségépítő hatása. A klub rendszeres vendégelőadója 1990-től dr. Szigeti Jenő egyetemi tanár, aki többek között a természetvédelem etikájáról tartott előadássorozatot. Akadémikusok, neves hazai és külföldi tudósok tartottak előadást egyebek mellett az értelem veszélyeztetettségéről vagy az édességek egészségromboló hatásáról. Ma már nem ritka, hogy egy-egy előadáson ötvenen, százan is megjelennek - mondta el a klubvezető.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.