Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Bébimentő Alapítvány 2002. 11. 07.


Kiemelkedőn közhasznúként jegyezte be a Veszprém megyei bíróság a Bébi Koraszülöttmentő Alapítványt, mely a kormány által tavaly létrehozott ilyen célú közalapítvánnyal együttműködve végzi a beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését. A bébi mentőszolgálat Veszprém, Pápa, Ajka, Tapolca, Várpalota és Mór körzetében folyamatosan elérhető és igénybe vehető.

Az esetektől függően vagy a megyei kórház újszülött és gyermek intenzív egysége látja el a kisbabát, speciális beavatkozásnál pedig az ország különböző szakellátó intézményei is a Bébimentő szolgálat rendelkezésére állnak. Amíg az országos alapítvány beszerzi az ide szánt teljes felszerelést, addig a Veszprém megyei kórház és a Veszprém megyei mentőszervezet inkubátorral, monitorral felszerelt mentőautója látja el a Bébimentő szolgálatot az öt város körzetében.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.