Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  "Csodatévő domb" Tápiószentmártonban 2002. 12. 25.


Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akit az iskolában kételkedésre buzdítottak. És csakúgy, mint Önökben, bennem is felmerülnek kétségek, ha valami természetfelettiről, valami szokatlanról hallok. És itt van most ez a történet, aminek helyszíne Tápiószentmárton, pontosabban ott is az úgynevezett Kincsem Park, és azon belül még pontosabban: az Attila-domb. Történetünk főszereplője pedig Kocsi János, aki elmondja ezt az egész különös, ám roppant figyelemre méltó históriát.

Kocsi János:
- 2000-ben családi ebéd közepette a húgom és a kezem egymás mellett volt és egyből kifolyt az energia, én nem értettem ehhez dologhoz, és akkor kérdezem a húgomtól, hogy érzi-e, hogy szívja az energiámat? Mondta, hogy igen. Onnantól kezdve én a kezemmel megérzem az energiát és úgy találtam meg ezt az energiamezőt itt kint az Attila-dombon.


- Úgyhogy előtte soha nem foglalkozott okult tudományokkal?


- Hát én egy nyolcadik dinasztia vagyok hentes és mészáros mester szakmában a családban, rettentő távol áll tőlem a természetgyógyászat és az ehhez való út is és soha életemben egyetlen sor irományt nem olvastam erről az energiáról. Hogyha két ember ilyenről beszélgetett esetleg, akkor én felálltam és inkább elmentem onnan, ennyire távoltartottam magamat.


- Jó értelemben, földhöz ragadt vidéki ember.


- Teljesen egyértelmű, hogy én soha ilyenbe nem akartam belefolyni.


- És azóta mi történt?


- Azóta a jobb kezemmel gyógyítok, energiát adok és minden földből kisugárzó energiát észlelek.


- Tehát emberekre hatással van például most akár rám is valamiféle hatást tudna gyakorolni?


- Igen.


- És hogy most nekem semmilyen betegségem nincsen, mégis...


- ... tehetünk egy olyan próbát, hogy leteszi nyugodtan, kényelmesen a két kezét az asztalra, én fogok adni energiát.


- Leteszem az asztalra a két kezem...


- ...lazán a kezet, ha érez valamit akkor mondja, hogy bizsereg az ujja.


- Két kezem az asztalon van.


- Kezdem adni az energiát és Ön mondja, hogy mit érez.


- Az ön jobb keze 20 egynéhány centire van az én két kezem fölött, áldó mozdulatot tesz, mint ahogy a pap is a templomban. Én még soha az életben nem vettem részt sem asztaltáncoltatásban, sem efféle földöntúli dologban.


- Hát hogyha most önnek saját magával fog megtörténi a dolog, akkor én azt hiszem, hogy saját magával kell megbeszélni azt, hogy mitől fog emelkedni a keze, hisz látom, hogy elhagyta az asztalterítőt, gondolom most már ön is látja, érzi is.


- Jobb kezem már körülbelül fél milliméterrel a zöld asztalterítő fölött van.


- Van az már több is.


- Mind az öt ujjam megemelkedett, láthatóan remeg is egy kicsit.


- Másik keze is elhagyta az asztalt.


- A hüvelykujjam hozzáér ha nem haragszik.


- A hüvelykujj hozzá ér, de a másik négy, de most már 9 ujja a levegőben van.


- Egyszerűen csak úgy emelkedik.


- Most már mind a 10 ujja a levegőben van.


- Én nem csináltam semmit, most ezt komolyan mondom, csak így ...


- ... ezt az energia csinálja.


- Megemelkedett a kezem.


- Na most ezek után, amint tapasztalta, ha kimegy a dombra, akkor én nem leszek jelen mondjuk és oda kimegy, és kiteszi a kezét, akkor is tapasztalja Ön is, hogy ott is hasonló minőségű vagy típusú energia található. Most itt olyan is előfordult amit én korábban nem is tudtam, hogy voltak itt sclerozis multiplexes betegek és akkor nyolcan leültek az asztalhoz és mind a nyolcnak felemeltem a kezét és mind a nyolc megérezte az energiát.


- És az Attila-dombnak mindehhez mi köze van és mitől Attila?


- Az Attila-domb a Kincsem a csodakanca, aki...


- ... közben a kezem egyre magasabban van...


- .... a Kincsem lovaspark névadója, itt született Tápiószentmártonban és ahol az Attila-domb van, az volt neki a kifutója.


- Ez az a Kincsem ló, amelyik soha az életében egyetlen vereséget nem szenvedett.


- 54-szer indult és mind az 54-et megnyerte. 1924-ben pedig a Blaskovics fivérek keresték Attila koporsóját és akkor itt találták az Attila-dombon a két aranyszarvast.


- Ami most a Nemzeti Múzeumban van.


- Így igaz, azonkívül van egy Attila városa című könyvecske, az akkori bizánci követ írja le az útleírását, és az egyértelműen Tápiószentmártonba, az Attila-dombra jelöli az Attilának a fapalotáját is.


- No de ez valahol közvetlenül a Tisza-parton lehetett.


- A Tiszának a pontos helyét azt hiszem, hogy nem tudjuk, hogy hol folyt. Én azt tudom csak, hogy a kettő évvel ezelőtt amikor volt ez a nagy árvíz, akkor ha Szolnoknál kiöntött volna a Tisza, akkor nem is Szolnok város lett volna legnagyobb bajban, hanem Abony, annak a templomnak a keresztjéig ért volna a víz, ha kiönt és ha légvonalban nézzük ezt az Abonyt és a mi területünket, ez mindössze 10 kilométer, ez a víz simán bedolgozhatott volna, nem beszélve arról, hogy itt még ma is mocsárvilág található, tehát ez is a védelemnek gondolom az egyik helye lehetett, hogy ezen a mocsárvilágon az tudott átközlekedni, aki azt ismerte. Tehát onnét támadást nem kaphattak. Egy biztonságos hely volt. A lakosság szájhagyomány útján hagyta rajta, hogy Attila-domb, nem mi neveztük el, nem is a most itt élők, hanem korábbi időszakban.


- Érdemes lenne a környéken akár Attila sírját, koporsóját is el kezdeni keresni? Azt a bizonyos aranykoporsót, amiről aztán Gárdonyitól kezdve Arany Jánosig sokan írtak.


- Igen, én azt hiszem, hogy ez nem a mi dolgunk, de a Kulturális Örökség Minisztériuma 2000. augusztusában védetté nyilvánította a területünket, úgyhogy mi semmilyen tevékenységet nem folytathatunk. Minden szakértő megállapította, hogy biztos, hogy itt pozitív energia van, ezenkívül ugye itt volt a fizikai kutatóintézet, a Tudományos Akadémia is, neves professzorok, mind alátámasztotta azt, hogy itt ezeknek a gyógyulásoknak a száma az nem véletlen, hisz olyan magas, hogy ezer ember idejön és mind az ezerrel történik valami.


- Attilának egy szobrát is láthatjuk, egy mellszobor és itt mellette itt vagyunk közvetlenül a dombnál.

Péter Gitta természetgyógyász:
- Az Attila-domb a jelenségnek a középpontja, de több mint 10 hektáron érezhető a hatás.


- Most itt délelőtt vagyunk, hóesésben és szélfúvásban, úgyhogy valószínűleg azért nem látunk másokat, de hogy viselkednek itt azok, akik itt keresik a gyógyulást?


- Hogy hogyan tölti az időt az ember és hol tölti a pihenése idejét, ezt végül is egyedül eldöntheti, sétálgatnak, üldögélnek, nyáron ugye kellemes időben az a tanácsos, hogy egy kellemes, nyugodt, testi-lelki oldottságban töltse az ember itt az időt.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.