Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Több egészségügyi dolgozóra lesz szükség 2003. 06. 06.


Jóval több dolgozóra lesz szükség az egészségügyi dolgozók jogállásáról szóló törvény elfogadása után, mivel a jogszabályban szabályozzák az ügyeletek idejét.

Csehák Judit közölte azt is, hogy a törvényben ötven százalékkal emelik meg az ügyeleti díjakat, emellett az ügyeletben töltött időt beszámítják a szolgálati időbe. Az egészségügyi miniszter beszédével felavatta az ország legmodernebb diagnosztikai központját az egri Markhot Ferenc Kórházban. Úgy vélte, hogy a központ megvalósítása jó példa a privátszféra, az önkormányzatok, az állam és az intézmény hatékony együttműködésére. Szerinte ugyanerről szól a parlamenti jóváhagyásra váró kórháztörvény-javaslat is, ezért felelőtlen, aki a jogszabály kapcsán hangulatot kelt és riogatja a betegeket.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.