Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Augusztus 16-án ülésezik a MOK 2003. 08. 05.


A Magyar Orvosi Kamara (MOK) képviselő-testülete augusztus 16-ára ismét öszszehívta tisztújító küldöttgyűlését – tájékoztatta lapunkat Kupcsulik Péter elnök.

Mint arról már beszámoltunk, június elején a MOK küldötteinek egy csoportja az elnökség visszahívását kezdeményezte. Szerintük a köztestület csatát vesztett a kórháztörvénnyel kapcsolatos kormányzati tárgyalásokon, ezért az elnökségnek mennie kell. A tisztújításról eredetileg július 26-án döntött volna a MOK küldöttgyűlése, de akkor arra a fórumra a küldöttek többsége nem érkezett meg. A kamarai törvény szerint a sikertelen közgyűlést 30 napon belül meg kell ismételni, de ekkor már a határozatképességhez nincs szükség a 780 küldött többségére. A kamara vezetőinek leváltásáról augusztus 16-án a küldöttek harmadának akarata is elegendő lesz. Szilvási István alelnök lapunknak elmondta: mindent elkövetnek a mind nagyobb részvételi arányért.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.