Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 19. vasárnap Sára, Márió

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Két hét van a megegyezésre 2003. 08. 13.


Nincs akadálya annak, hogy a kormány is jóváhagyja szerdán az átmeneti gyógyszerár-támogatási rendszer bevezetésének elhalasztásáról szóló javaslatot – közölte Csehák Judit szakminiszter a kormányfővel zajló egyeztetés után. Medgyessy Péter miniszterelnök tegnap fogadta a gyártók és a gyógyszerészkamara képviselőit.

A megbeszélésen részt vett a kormány több tagja, köztük László Csaba pénzügyminiszter is. Csehák elmondta: ha nem sikerül megállapodni minden gyártóval a visszafizetési szerződésekről akkor a kormánynak nincs más lehetősége, mint hogy szeptember elsejétől bevezesse az átmeneti rendszert. Azt mondta: bízik abban, hogy a hátralévő két hétben sikerül úgy megállapodni minden gyógyszergyártóval, hogy se a betegek terhei, se az Országos Egészségbiztosítási Pénztár kiadásai ne növekedjenek.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.