Vissza a főoldalra  
Online
2020. jan. 27. hétfő Angelika

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

  Az orvoskamara visszavonást kezdeményezett .


Az Egészségügyi Minisztérium nemrég kinevezett politikai államtitkára szerint a MOK döntése nem az egész orvostársadalom véleményét tükrözi - a testület az egészségügyi privatizációs törvénytervezet visszavonását kezdeményezte -, mindenesetre Benyhe István politikai államtitkárt meghallgatta az Országgyűlés egészségügyi bizottsága.

A tárca tovább egyeztet a kamarával, mint ahogy tette eddig is - mondta a bizottsági meghallgatáson kérdésre válaszolva Benyhe István. A politikai államtitkár úgy véli, a Magyar Orvosi Kamara megváltoztatta a döntését. A törvénytervezet ugyanis szerinte megfelel a szakmai követelményeknek, és az orvostársadalom nagy része egyetért azzal. A következő egyeztetést már kitűzték. Azt nem tudni, mire számít az Egészségügyi Minisztérium, hiszen az orvoskamara többségi szavazással már eldöntötte, hogy a tervezetet még módosításokkal sem tudja elfogadni.

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.